Tüm İstanbul için 600₺ ve üstü alışverişlerde kargo ücretsizdir.

 

RSS

Blog

Vejeteryan Beslenmesi Nasıl Olmalıdır?
Vejeteryan, hayvan türevli değil, bitkisel kaynaklı besinlerin ağırlıklı olarak tüketimine dayalı bir beslenme çeşididir. Bitkisel kaynaklı besinlerin yanı sıra süt ve yumurta gibi bazı hayvan türevli gıdaların tüketildiği bir beslenme şeklidir.
Tatlı Krizi ile Nasıl Başa Çıkılır?
Bu yazımızda özellikle biz kadınların sık sık karşılaştığı bir durumdan bahsedeceğiz. “Tatlı krizi nedir?” sorusunun cevabını bulabilecek ve tatlı krizi ile nasıl başa çıkabileceğimiz hakkında bilgi edineceğiz. Diyet yaparken hemen hemen herkes tatlı krizi ile karşılaşır. Peki, nedir bu tatlı krizi?
Ketojenik Diyet Nedir? Nasıl Beslenilir?
Ketojenik diyet son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve ilgi çeken bir diyet beslenme biçimi. Ketojenik diyet basit anlatımıyla düşük karbonhidrat ortalama bir protein ve fazla yağ içeren bir diyet şeklidir. Bu diyeti nasıl yapacağınız konusunda kafanızda soru işaretleri varsa yazımızı okuyabilirsiniz.
Spor Sonrası Beslenme Nasıl Olmalı?
Spor ve beslenme düzeni bir arada yürütüldüğünde sağlıklı sonuçlar alınabilen bir rutin haline geliyor. Doğru bilinen birtakım yanlışlar ise bu rutinden sağlıklı sonuçlar alınmasını engelleyebiliyor. Bu yanlışların bir kısmı spordan sonra nasıl beslenileceğine dairdir. Bu yazımızda “Spor sonrası beslenme nasıl olmalı?” sorusunun cevabını bulabileceksiniz.
Diyette Çikolata Yenebilir mi?
Doğru ve porsiyon kontrolünde seçilen çikolata diyetinizde yer alabilir. Hatta bitter çikolatanın zayıflamanızda olumlu etkileri olduğu kanıtlanmış bir gerçektir.
Diyette Kahve Tüketimi Nasıl Olmalıdır

Diyette Kahve Tüketimi Nasıl Olmalıdır ?

Diyette kahve içilir mi?

Diyet yaparken yağ yakımını hızlandıran besinler ve içecekler tüketmek faydalıdır.

Günde 2 fincan kahve içebilirsiniz

Diyet yaparken günde 2 fincan kahve içebilirsiniz. Kahve içindeki kafein, metabolizma ve kan akışını hızlandırıp yağ yakmaya yardımcı olur. Ancak, kahve diüetik bir içecek olduğu için sık sık idrara çıkarır. Vücudun ve böbreklerin susuz kalmaması için kahve yanında bir büyük bardak su içmenizi tavsiye ediyoruz.

Diyette tercih edebileceğiniz kahve çeşitleri nelerdir? 

Kilo vermek isteyen danışanlarımıza diyette türk kahvesi, americano, filtre kahve gibi kahve çeşitlerini içmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü, kalori değerleri çok düşük olmasına ragmen güçlü bir metabolizma hızlandırıcı özelliği taşırlar. Tercih edeceğiniz kahve çeşitlerinde şekersiz olmasına mutlaka özen gösterin. Kahve

Neden Kişiye Özel Diyet Yemek Paketleri
Ne kadar sağlıklı besleniyorsunuz? Ya da rutin ilerleyen bir süreçte istediğiniz vücuda sahip olmak için ne yapıyorsunuz? Bu gidişata ‘DUR!’ dediğiniz zaman ilk iş bir diyetisyene gitmek oluyor.
Günlük Diyet Yemek Paketi Menüsünde Neler Var?
Günlük diyet yemek paketleriyle, ‘Bugün ne yesem?’ diye düşünmeyin. Ofise, iş yerinize ve evinize teslim edilen diyet yemeklerde Healthfit sizlere zengin menü seçenekleriyle hizmet vermektedir.
Ana Yemeklerinizi Ara Öğünlerde Destekleyerek Az ve Sık Sık Yiyin
Diyet yapanların her zamana duyduğu ancak hayata geçirmekte zorlandığı noktalardan bir tanesi öğünleri bölerek yiyebilmektir. Tek bir öğünde tüm gün almanız gereken besinleri tüketirseniz haliyle sonu olmayan bir sürece adım atmış olacaksınız.
Yaz Meyve ve Sebzeleri Diyet Yemek Paketleriyle Kapınıza Geliyor
Sıcak yaz günleri iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yaz meyve ve sebzeleri de tezgahlardaki yerini çoktan aldı. Tezgahları süsleyen sebze ve meyveler usta ellerle buluştuktan sonra bizlerin sofralarında da baş köşede kuruluyor.
Whatsap Sipariş Hattı