Tüm İstanbul için 600₺ ve üstü alışverişlerde kargo ücretsizdir.

 

RSS

'2018' 'May' blog yazısı

Ana Yemeklerinizi Ara Öğünlerde Destekleyerek Az ve Sık Sık Yiyin
Diyet yapanların her zamana duyduğu ancak hayata geçirmekte zorlandığı noktalardan bir tanesi öğünleri bölerek yiyebilmektir. Tek bir öğünde tüm gün almanız gereken besinleri tüketirseniz haliyle sonu olmayan bir sürece adım atmış olacaksınız.
Yaz Meyve ve Sebzeleri Diyet Yemek Paketleriyle Kapınıza Geliyor
Sıcak yaz günleri iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yaz meyve ve sebzeleri de tezgahlardaki yerini çoktan aldı. Tezgahları süsleyen sebze ve meyveler usta ellerle buluştuktan sonra bizlerin sofralarında da baş köşede kuruluyor.
Yaza Fazla Kilolardan Kurtulmuş Olarak Başlayın
Yaza Merhaba ☺ Deniz, kum ve güneş üçlemesinde birde fazla kilolara yer vermek istemiyorsanız o zaman sıkıştırılmış diyet programları başlasın. Sıcak yaz günlerinin başlamasıyla hepimizi bir telaş sardı. Kışın özenle sakladığımız fazla kilolarımız yaz gelince büyük bir zevkle gün yüzüne çıkacaklar, peki ya biz bu kilolarla ne yapacağız?
Diyet Yemek Paketleri Sosyalleşirken Formunuzu Koruyun
Sosyal hayatınızda kilo kontrolünüzü sağlayabiliyor musunuz? Diyeti bir zorunluluk haline getirenler için bu süreç her zaman sancılı geçmektedir. Küçük kaçamaklar yaparak arkadaşlarla veya ailemizle çıktığımız bir akşam yemeği bu zorunluluktan kaçış yolu gibi görünmektedir.
Diyet Yapanların Uyması Gereken Olmazsa Olmaz Kurallar
Aynaya baktığınızda gördüğünüz görüntü sizi rahatsız mı ediyor? Her defasında başlayıp yarıda bıraktığınız sayamadığınız kadar diyet listeniz mi var? Bu sefer olacak diyerek başladığınız bu diyetiniz hüsranla sonuçlanmasın.
Whatsap Sipariş Hattı